ORIëNTAL CITY ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 415 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriëntal City Enschede. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 21:21 Verwachte bezorgtijd was eerst 75 minuten (ook bizar lang), en werd op het laatste moment nog een uur (!!) langer. Bij contact met het bedrijf stuurden ze me door naar Thuisbezorgd en ik kreeg nog geen excuus. Eten was matige kwaliteit. Nooit meer!
8 mei 2024 om 19:47 Jammer dat je niet kunt vermelden dat je liever kip sate dan varkensvlees sate bij een combi gerecht.
8 mei 2024 om 18:29 Het eten was van goede kwaliteit en het eten kwam 15 mins eerder dan afgesproken tijd.
3 mei 2024 om 20:03 Heel lekker eten en super snel bezorgd. Top
2 mei 2024 om 10:06 echt belachelijk ccombi betekenend toch dat er zobizo nasi of bami bij zit ikk moest voor allebei betalen en dan kleine bakjes precies afgemeten ik ga daar dus never nooit meer iets bestellen
29 apr 2024 om 11:35 Valt onder de redelijke bezorg restaurants. En dat is een compliment want het meeste is je reinste geld verspilling.
28 apr 2024 om 21:22 niks te warm en leek opgewarmd, ben ik niet van ze gewend. ik woon er 3 minuten vandaan. bezorging prima en snel.
24 apr 2024 om 19:45 Precies op tijd bezorgd en goede kwaliteit. Maar de extra bezorgkosten van 4,49 vind ik erg hoog gezien de afstand van 2 km. Daarom geen fooi gegeven.
22 apr 2024 om 19:06 Bestel hier altijd chinees, nog nooit teleurgesteld altijd heel snel en ALTIJD lekker
21 apr 2024 om 21:48 Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!
20 apr 2024 om 23:11 Beste Chinees eten
20 apr 2024 om 9:51 Super zoals altijd