ORIëNTAL CITY ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 178 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriëntal City Enschede. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:17 De bezorging is perfect en prima op tijd
26 jan 2023 om 19:56 Bezorger is online te volgen. Je weet dus precies wanneer hij komt. Het eten was prima, goed op temperatuur
26 jan 2023 om 7:03 goed eten en correcte bezorging
22 jan 2023 om 13:39 Zat geen smaak aan en was vies vet allemaal
22 jan 2023 om 12:27 Food was delicious was worth waiting for it
16 jan 2023 om 23:40 Ik vond het eten te droog en te zout en niet lekker. Te duur voor wat je krijgt. Bezorging was prima.
14 jan 2023 om 19:46 Lekker eten, veel, goed warm! Top!
7 jan 2023 om 21:23 Het eten smaakt goed maar geen Aziatische smaken. Te duur voor wat je koopt, bezorgingskosten erg hoog.
6 jan 2023 om 13:16 Prima Chinees . Op afgesproken tijd bezorgd
4 jan 2023 om 18:32 Eten is altijd lekker, alleen als je het zelf afhaalt is het velen malen goedkoper en krijg je meer. Dat in combinatie met de hoge bezorgkosten en minimale bestel bedrag, is het toch aan te dure kant via hier.
2 jan 2023 om 11:26 Bezorger was exact op tijd en het eten was goed warm (en dat op oudjaarsdag!) Lekker eten. Wij bestelden 2x nasi oriëntal city en 3x bami oriëntal city en hebben daar met 14 mensen van kunnen eten.
31 dec 2022 om 19:49 Met z'n allen heerlijk gegeten. Er werd precies op tijd bezorgd. Chapeau!