ORIëNTAL CITY ENSCHEDE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriëntal City Enschede. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 21:54 Er zat toch groene paprika in, terwijl ik gevraagd had ZONDER
19 sep 2022 om 9:58 Jammer dat de soep dunner wordt. Wan Tan soep zijn de balletjes een kwart van wat ze waren, 4 kleine balletjes, de kool is bruin doordat het niet vers is. Oriëntalsoep was zonder krab en minder gevuld.
31 aug 2022 om 21:12 Eten was prima, zoals het hoort te smaken. Bezorger was alleen de eerste keer ons eten vergeten mee te nemen en moest dus weer terug. Eten was toch nog goed op temperatuur toen het eenmaal aangekomen was.
27 aug 2022 om 22:32 Bezorging duurde ong half uur langer dan gevraagd, maar eten was goed!
25 aug 2022 om 19:33 Op tijd bezorgd, lekker heet qua temperatuur en erg lekker van smaak!
24 aug 2022 om 21:14 Het eten was heerlijk! Het enige dat jammer was is dat wij 70 min van te voren hebben besteld en het als nog ruim een kwartier te laat kwam. Daardoor helaas niet samen kunnen eten.
18 aug 2022 om 20:13 Werd mij vertelt als ik het kwam ophalen had ik meer gekregen ... Maar omdat het via Thuisbezorg was kregen we de kleine portie's van wat het normaal moest zijn .... Vriendelijke groeten Watson
16 aug 2022 om 9:59 Goed eten, warm bezorgd.
29 jul 2022 om 7:11 Zoals altijd lekker eten en goede bezorging.
21 jul 2022 om 19:03 Weer heerlijk gegeten met de familie. Het blijft voor ons de favoriete Chinees in Enschede. Een echte aanrader