ORIëNTAL CITY ENSCHEDE

ORIëNTAL CITY ENSCHEDE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriëntal City Enschede. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 19:32 Bij het bestellen koos ik voor de tijd 17:30. De bestelling kwam echter 40 minuten later dan de afgesproken tijd. Degene die met me mee zou eten kon niet zolang wachten. Eerste keer dat ik via Thuisbezorgd heb besteld, maar tevens de laatste keer.
11 jun 2022 om 20:12 Goed eten lekker vers
26 mei 2022 om 20:00 De bestelling ruim voor de openingstijd geplaatst en kwam 50 minuten te laat tov de gevraagde bezorgtijd
22 mei 2022 om 0:49 Eten was lekker. On 2 uur besteld en nog 45 minuten te laat, dat was wel erg jammer
14 mei 2022 om 10:23 Het eten is van goede kwaliteit en fijn dat ze ook naar de opmerkingen kijken! Alleen zijn de bezorgkosten aan de zeer hoge kant, zijn zo weer een paar broden wat je weggooit. Mocht de bezorgkosten omlaag gaan dan zou ik hier ook veel vaker bestellen
12 mei 2022 om 19:25 volgende x maar een extra bak bami of nasi erbij bestellen. naar mijn mening te weinig nasi of bami bij de groente en vlees bak,, maar heerlijk beter dan de gemiddelde chinees hier in de buurt..
10 mei 2022 om 9:53 Full of flavor, spice, and bigger than expected portion.
10 mei 2022 om 0:58 Heerlijk eten, en ook lekker op tijd!
25 apr 2022 om 20:09 Eten was 45 min. te laat. Er zaten stukken eierschaal in de fou yong hai, vlees was erg droog en bami flauw van smaak. Niet voor herhaling vatbaar!
24 apr 2022 om 0:48 Ik heb een visschotel met noedels besteld. In de beschrijving van het gerecht stond dat het garnalen en zoete chilisaus had. Toen kreeg ik het met varkensvlees en rundvlees. Ik eet geen vlees of varkensvlees. €25 weggegooid.
21 apr 2022 om 19:25 Won ton soep is erg flauw, flensjes taai en smakeloos. Geroosterd speenvarken erg lekker, fijn met de saus apart erbij. Hoeveelheid is minder dan bij zelf afhalen, dat is wel jammer.